Nyt fra Menighedsrådet

Velkommen til nye kirkesangere

Grene menighedsråd har pr. 1. november i år ansat Sasja Pedersen og Laura Fredensborg som kirkesangere ved Billund og Grene Kirker.

Sasja og Laura synger begge med i Billund Pigekantori og har været en del af koret, siden det blev startet i 2013. Før den tid har de været med i kirkens børne- og ungdomskor. De er i øjeblikket i gang med en uddannelse som kirkesangere ved Løgumkloster kirkemusikskole, som de er meget glade for. Stillingen deler de imellem sig.

Ud over de to piger er der et vikarhold - også fra Billund Pigekantori, som er afløsere, når Sasja og Laura er forhindret. Det drejer sig om Julian Krogh, Senia Pedersen og Melissa Risbjerg.

Menighedsrådet glæder sig over, at det også på denne måde er muligt at samarbejde med Billund Pigekantori, og at der er korpiger, der har både lyst og evner til at påtage sig opgaven.

Menighedsrådet byder alle pigerne velkommen og glæder sig til samarbejdet.

Else Marie Madsen