Konfirmationer i Grene Sogn 2021

VÆRD AT VIDE
Konfirmationsforberedelsen foregår i 7. klasse ved sognets præster.

Digital tilmelding til konfirmationsforberedelse for 2020-2021 kan ske via trin 1 og 2 nederst her på siden.
Disse oplysninger skal du have klar:

• Dit/jeres NemId.
  • En indscannet kopi af dåbsattesten, hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund.

Vær opmærksom på følgende forhold:

• Forældremyndighedsindehaver(e) skal have NemId.
  • Tilmeldingen er først endelig, når du/I har modtaget en bekræftelse fra sognet.
  • Hvis du/I ønsker at ændre eller framelde en tilmelding, skal du/I kontakte sognet.
  • Der kan ikke vælges dato og kirke for konfirmationen i denne NemId-tilmeldingen, trin 1.
    Konfirmationsdatoer 2021 for de forskellige klasser ses til højre. Datoen skrives på papirtilmelding under trin 2.
    Find kontaktoplysninger til Kirkekontoret her.

SE OGSÅ
Konfirmation i Folkekirken

Tilmelding konfirmation 2021

Du kan nu tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Du kan tilmelde dit barn indtil den 30. september. Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt kirkekontoret, 76767601.

Da den digitale tilmelding ikke giver os alle de oplysninger, vi har brug for, vil vi gerne, at I også udfylder en tilmelding på papir, trin 2.

Sedlen afleveres eller mailes via sikker mail til kirkekontoret, se under kontakt.

Vi glæder os til en ny sæson med konfirmander!

Peter Fredensborg og Solvej Paabøl Andersen
Sognepræster

Konfirmationer 2021

7.B konfirmeres søndag den 18. april
ISB konfirmeres lørdag den 24. april
7.C konfirmeres søndag den 25. april
7.A konfirmeres fredag den 30. april

SÅDAN GØR DU - TILMELDING KONFIRMATION 2021

Trin 1: Digital tilmelding med NemId
Trin 2: Udskriv dokument og udfyld. Sedlen afleveres eller mailes via sikker mail til kirkekontoret.