Konfirmationer i Grene Sogn 2021

Konfirmationsforberedelsen foregår i 7. klasse ved sognets præster.

Det er nu ikke længere muligt at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.

Hvis du skal tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelsen, der er startet, skal du benytte papirtilmeldingen, som kan downloades nedenunder.
Sedlen afleveres til præsten, der underviser dit barn eller mailes via sikker mail til Kirkekontoret, se under kontakt.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte Kirkekontoret på tlf. 76767600.

Disse oplysninger skal du have klar:

• Er dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund skal en indscannet kopi af dåbsattesten vedlægges ved tilmeldingen.

Vær opmærksom på følgende forhold:

• Forældremyndighedsindehaver(e) skal have NemId.
  • Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give skriftligt samtykke til tilmeldingen.
  • Tilmeldingen er først endelig, når du/I har modtaget en bekræftelse fra sognet.
  • Hvis du/I ønsker at ændre eller framelde en tilmelding, skal du/I kontakte sognet.

SE OGSÅ
Konfirmation i Folkekirken