Minikonfirmand i Grene Sogn

Grene Sogn inviterer børn i 3. klasse fra BillundSkolen til Minikonfirmand i Billund Kirke.
I foråret 2021 inviterer elever fra ISB til at deltage til Minikonfirmand.

Vi mødes 8 tirsdage fra den 22. september til den 17. november, dog ikke i uge 42.
Det er gratis at deltage.
Vi mødes efter skole kl. 14.00-15.30. Første gang tilbyder vi at følge børnene fra skolen til kirken. Vi starter og slutter hver gang i Billund Kirke, Hans Jensensvej 4, Billund.

Hele forløbet afsluttes med en familiegudstjeneste i Billund Kirke, hvor minikonfirmander-ne medvirker i dele af gudstjenesten. Hele familien er velkommen til gudstjenesten. Dato kommer senere.

Til Minikonfirmand skal vi lytte til og se forunderlige bibelhistorier, lære gode sange, lave fede aktiviteter, lære kirke og kirkegård at kende og gå på opdagelse og lege sjove lege.

Hver gang får vi en forfriskning, som primært vil være saftevand, frugt og en bolle.

Undervisningen er for børn i 3. klasse på BillundSkolen.

Tilmelding til Minikonfirmand er senest den 4. september. Tilmelding kan ske via siden her.
Der er plads til max 16 børn på holdet.

Spørgsmål vedrørende forløbet kan ske til underviser Mette Grønhøj Kristensen på mail: minikonfirmand@grenesogn.dk.

Vi glæder os til at se og være sammen med jer!

22sep kl. 14:00

Opstart Minikonfirmand - BillundSkolen