Minikonfirmand i Grene Sogn

Grene Sogn inviterer til Minikonfirmand i Billund Kirke.

Vi mødes 8 tirsdage fra den 28. januar til den 24. marts. Det er gratis at deltage. Vi mødes kl. 14.15 og slutter kl. 15.45. Første gang tilbyder vi at følge børnene fra skolen til kirken. Vi starter og slutter hver gang i Billund Kirke, Hans Jensensvej 4, Billund.

Hele forløbet afsluttes med en familiegudstjeneste søndag den 29. marts kl. 10.30 i Bil-lund Kirke, hvor minikonfirmanderne medvirker i dele af gudstjenesten. Hele familien er velkommen til gudstjenesten.

Til Minikonfirmand skal vi lytte til og se forunderlige bibelhistorier, lære gode sange, lave fede aktiviteter, lære kirke og kirkegård at kende og gå på opdagelse og lege sjove lege.

Hver gang får vi en forfriskning, som primært vil være saftevand, frugt og en bolle.

Undervisningen er for børn i 3. klasse, dog P4-klasserne på ISB. Undervisningen foregår på dansk.

Det er IKKE en betingelse, at man er døbt. Og det er heller ikke noget krav for at blive konfirmeret, at man har været minikonfirmand.

Spørgsmål vedrørende forløbet kan ske til underviser Mette Grønhøj Kristensen på mail: minikonfirmand@grenesogn.dk.

Vi glæder os til at se og være sammen med jer!

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til minikonfirmand.

28jan kl. 14:00

Minikonfirmand

Grene Sogn inviterer til Minikonfirmand i Billund Kirke.

Vi mødes 8 tirsdage >