For ca. 2-9 måneder gamle babyer.

Babysalmesang stimulerer barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling.

Babysalmesang indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme med salmerne i centrum – og skaber fortrolighed med kirkerummet.

Vi mødes i kirken torsdage kl. 10.00-10.45. I alt 8 gange.

Første gang er torsdag den 28. januar 2021.

Det koster ikke noget at deltage, men tilmelding er nødvendig og kan ske her på siden til højre.
Deltagelse kræver ikke medlemskab af Folkekirken.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at henvende dig til organist Christine Toft Kristensen, organist@grenesogn.dk eller tlf. 2613 4739, som varetager forløbet.

Der er plads til 10 babyer på et hold.

Foto: Steffen Nørbygaard

Tilmelding til Babysalmesang januar 2021

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Ved indsendelse af denne tilmelding, giver du samtidig tilsagn til, at vi må sende dig en kvittering på din tilmelding med oplysningerne du har angivet. Vi anvender udelukkende dine oplysninger i forbindelse med afholdelse af arrangementet. Kvitteringen indeholder links som gør det muligt, på et senere tidspunkt, at afmelde en eller flere af de tilmeldte pladser.